Grymma investeringar

När man har en bra investering och när man satsar på att göra det bra så kanske man inser att man inte vet hur man skall göra även fast man har kapital. Jag tror hela tiden att man skall försöka sätta lite mer för alla andra och att man också skall försöka göra lite fler saker för dom som är inne på detta. Men om man inte klarar av att göra sådana saker så kan man liksom också vilja göra fler grejer och då kan man se till att välja annat för andra. Ja, det är en bra investering om man skall köpa hus i Spanien, vilket leder till att man gillar sin vistelse mer. Om man sänker sin standard lite så kanske man kan köpa en lägenhet istället men varför inte höja sin standard och köpa ett fett hus så att man kan leva som en kung istället?

Spanien, bästa landet?

Alla har ju sina begränsningar och alla tycker ju inte att man är likadana. Men om man gillar idéen om att få till andra saker så kan man också liksom göra så att man får till saker som annars  inte hade blivit gjorda. Till exempel vill man ju bo utomlands så det handlar ju o att vi verkligen kan göra lite andra saker vilket jag tycker är en bra ide. Ja, tro det eller ej men om man kan göra sådant som man känner för så kan man också njuta lite mer för alla andra och då kan man också vilja ha det bra och få till sådant som handlar om att köpa hus i spanien till en billig peng just på grund av den låga konjunkturen som finns just nu i landet och beroende på turismen som alltid ökar och inte verkar ta stop över huvud taget.