Fortbildning inom äldreomsorgen

Det är viktigt med utbildning inom äldreomsorgen så att man vet hur man ska ta hand om dom äldre och veta vilka behov dom har och se vad som kan göra och vad som behöver fixas. Ja det är bra att det finns såna utbildningar som gör att man blir mer kvalificerad för det jobb som man ska utföra. Så att man kan känna sig trygga det man ska göra och att man vet vad man ska göra och vad som man kan hitta på.

Bra att göra det innan man börjar med det jobbet

Ja det kan vara skönt att få till det innan man väl ska ta det jobbet så att man vet vad det är man ska göra och vad det är som gör att man kan få til det på ett bra sätt. Och man kan gå fortbildning hos KUI så det kan man kolla upp om man känner att man behöver lite mer utbildning och lite mer kött på benen som jag tror dom flesta känner att dom behöver. Ja det blir ju roligare att göra sitt jobb om man känner att man har saker som man kan göra och som är bra och som ger en mer kunskap. Det gör att man gör sitt job bättre och att man kan njuta av det på ett annat sätt. Ja det är ju det man vill åt att alla ska kunna utföra sitt jobb på ett bra sätt och att kunna trivas på sitt jobb så att man på så sätt gör ett bra jobb. För det behövs och man mår ju bra när man får göra bra ifrån sig och med rätt utbildning så kan man få mer kött på benen och det gör att det blir roligare och då är det bra att kolla in utbildningar hos komvux så att man kan göra det.